пару комментов со страницы нашего неадеквата в ФБ по поводу блокировки соцсетей
Александр Мыльченко Панове презеденте, вы в своем уме? За последние три года украинцы часто задаются этим вопросом! Каждый день! Вся страна беспокоится о том, что вы все реже способны принимать адекватные решения! Уходите пожалуйста! И ваши "конфеты" мне никогда не нравились!
НравитсяЕще реакции
· Ответить ·
14
· 4 ч
4 ответа · 4 ч
Добрый Фей
Добрый Фей за€%!сь, проблем більше не лишилось, останні штрихи підводять, дороги пороблено, доходи(а не зарплати) підвищено, медицина безкоштовна, освіта з гарантіями працевлаштування, лишилось тільки соцмережі заблокувати, щоб люди не могли спілкуватись, і розпосюджувати інформацію про те як у нас все добре...
Показать перевод
НравитсяЕще реакции
· Ответить ·
4
· 3 ч
Вікторія Загорська
Вікторія Загорська ЯКЩО МИ ЖИВЕМО В ДЕМОКРАТИЧНОМУ СУСПІЛЬСТВІ!!! ТО ЧОМУ МИ МАЄМО ЗАЗНАВАТИ ОБМЕЖЕНЬ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ МЕРЕЖІ?? ВИ ДЕМОКРАТИЧНИЙ ПРЕЗИДЕНТ ЧИ АВТОРИТАРНИЙ ДИКТАТОР??
Показать перевод
НравитсяЕще реакции
· Ответить ·
20
· 5 ч · Отредактирован
2 ответа · 3 ч
Наталья Зализняк
Наталья Зализняк Петро Олексійович, хочу зауважити що цією санкцією ви покарали не Россію, не власників россійськич соц. мереж та їхнє ФСБ, а саме своїх власних согромадян що їм користуються. Навіщо, чому?!
Показать перевод
НравитсяЕще реакции
· Ответить ·
5
· 2 ч
Игорь Скорик
Игорь Скорик По поводу закона о закрытии доступа к Яндексу, Вконтакте, Одноклассники, 1С, ДА все предприятия и супермаркеты на базе 1С, ты вообще головой думал когда писал этот бред? или тебе голову отбили? ТЫ Хуже фашиста!
НравитсяЕще реакции
· Ответить ·
13
· 5 ч
уходите...и ваши "конфеты" мне никогда не нравились