Меня тоже очень резануло, когда услышала выступление Геращенко. Это так ВСУ воюет? Для Порошенко самые страшные дети, женщины, пожилые и больные люди? Детей помиловал??? Это тех, которых хватали и без суда и следствия засовывали в СИЗО или как там эти застенки называются? Для того, чтобы набрать количество на обмен? И еще что-то говорить о гуманизме. Ниже дна.
Просто нет слов...
Милосердные какие, сволочи!
Elena Geller
·
Их бин тупая.
Что это за пленные, которые в основном женщины, пожилые и больные люди?
Это военные такие, да? Точно-точно?
Iryna Gerashchenko
3 ч ·
http://www.president.gov.ua/documents/5612016-20942
Я дуже вдячна президентові за цей акт милосердя, за його віддані зусилля зробити все можливе і неможливе для звільнення заручників.
Нагадаю, украінська сторона найближчими днями звільнить з під варти 15 раніше засуджених за злочини осіб, як акт гуманізму. Більшість з них помилувані президентом , серед них 6 жінок, є літні і хворі особи.
Ми очікуємо , що й інша сторона проявить гуманізм напередодні свят і процес звільнення заручників буде розблоковано.
Саме цій темі було повністю присвячено у Мінську роботу гуманітарноі групи. Кілька годин важкоі розмови. З обережним оптимізмом констатую, що маємо обіцянку, що підлітки , затримані за " диверсійну діяльність", новорічні свята зустрінуть в родинному колі. Нам це пообіцяли, і ми будемо щасливі, що діти будуть з сім'ями ( які проживають в окупованому Донецьку, нагадаю). Я буду дуже щаслива, коли, нарешті, дітей відпустять.
Ми ще раз наголосили, що до нового року 15 людей з тих, що іх розшукує ОРДЛО, украінська сторона помилує як жест гуманізму. ОРДО заявили, що з іх боку було жестом гуманізму звільнення Тараса Колодія ( ще раз хочу подякувати церкві за сприяння в цьому і ще раз хочу наголосити, що ми працюємо в усіх напрямках, з волонтерами, церквою, людьми доброі волі, дипломатами, координуємо наші зусилля разом з СБУ, аби лише звільнити).
Ми в тисячний раз говорили по прізвищам і спискам, аби вийти на компроміс.
Ми запропонували у п'ятницю провести скайп- конференцію, аби тільки був результат.
На цьому я сьогодні поставлю крапку, бо маємо ще багато зробити. Не втрачаємо надіі досягти результату.
P.S. В деяких ЗМІ йде помилкова інформація, що помилуваних людей на когось обміняють. Це помилкова трактовка подій. Украінська сторона проявляє акт гуманізму, йдеться про людей, яких запитувала інша сторона . Ми СПОДІВАЄМОСЯ, що так само гуманізм МАЮТЬ проявити всі інші. Ми шукаємо шляхи для пошуку компромісу і розблокування питання звільнення. Але поки що від іншоі сторони ніяких конкретних сигналів немає. Тому прошу ЗМІ коректно подавати інформацію.
Отредактировано Пчела (2016-12-22 12:24:14)